Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания: 22 февруари - Марс и венера в страстна прегръдка! Какво ни очаква?

 Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката – Огън и Вода в буйна прегръдка.
Прочетете още
 Тази година двете планети Венера и Марс са подготвени да раздрусат нещата в живота ви на 22 февруари 2024 година под формата на съвпад на Венера с Марс. Известна още като Гандата йога (когато силите на Огъня и Водата се комбинират), тя внася неустойчивост в живота. Например, човек може да има нестабилна работа или комплицирана любовна връзка. Ако това не е задоволително, разположението на Венера в съвпад с Марс предизвиква човек да поеме по опасен и рисков път, с цел да доближи задачата си.

Марс изпълва индивида с мотивация, увереност и мощ да продължи напред. Докато главната отговорност на Венера е да накара човек да работи върху своята креативна и артистична страна, с цел да успее.

 

Съвпадът на Марс и Венера, и въздействието му върху зодиакалните детайли
Огнени знаци (Овен, Лъв и Стрелец)
Разположението на съответствува на Марс и Венера носи компрометиращи обстановки за Огнените знаци, било то техния персонален или професионален живот. Именно отрицателното и мощно въздействие на Марс прави Огнените зодии прочувствено уязвими и чувствителни. Но хубавото е, че съвпадът на Венера с Марс благославя Огнените знаци с изключителни креативен и артистични качества.

 
Земни знаци (Телец, Дева и Козирог)
Виждайки спокойната и уравновесена природа на земните знаци, могъщата и зловредна обстановка – Венера/Марс като съвпад, взема решение да смекчи. За разлика от другите зодии, земните знаци не разрешават на страстите да ги управляват и живеят съгласно техните условия. Проблеми пораждат, когато Марс стане въодушевен и носи компрометиращи обстановки (особено в кариерата)                 

 
Въздушни знаци (Близнаци, Везни и Водолей)
Енергии като съчувствие, грижа и обич идват дружно със съответствува на Венера с Марс във въздушните знаци. Тези хора знаят тъкмо по какъв начин да накарат някого да се усеща удобно и да го привлекат. Манипулирането или потреблението на другите за скрити претекстове е последното нещо, което една въздушна зодия би направила. Професиите, свързани с връзката, финансите или хубостта, са в сходство с тяхната персона.

 
Водни знаци (Рак, Скорпион и Риби)
За Водните знаци идването на съвпад - Венера с Марс носи мощни и интензивни страсти. Но от време на време тези мощни страсти могат да приветстват и здравословни проблеми. Справяйки се с доста психическа драма, човек става по-склонен към религиозни и духовни практики.

 

Въпроси, които пораждат:

Има ли ефикасни средства при съвпад с Венера и Марс?

Да, има някои елементарни и ефикасни средства за съвпад на Венера с Марс. Според астрологичните вярвания, с цел да се балансират неприятните резултати от връзката на Венера и Марс, човек би трябвало да съблюдава пост всеки вторник, защото се свързва с планетата Марс.

Добър ли е съвпадът с Марс и Венера за брака?

Поставянето на брака в съвпад с Марс Венера приканва към мощна, мирна и любяща брачна връзка. Заедно с това разположението усилва възможностите за любовни бракове съгласно астрологията.

Какво значи съвпадът на Марс и Венера в персоналните взаимоотношения?

Съвпадът на Венера и Марс задейства половите сили и стремежи на индивида съгласно астрологичните вярвания. Наред със половите стремежи, индивидът също изпитва възходи и падения в страстите си.

 

Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР